VERZENDEN
Verzenden

Binnen Nederland zijn de verzendkosten per bestelling €2,50.

Voor het verzenden van je bestelling naar het buitenland geldt een ander tarief. Bekijk het overzicht hieronder voor de verzendkosten naar andere landen.

Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden na ontvangst van de betaling. De levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL of DHL.

België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Zweden €8,50
Finland, Ierland, Noorwegen, Polen, Portugal, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland €12,50
Levertijd

Binnen Nederland wordt je bestelling na 1 tot 3 werkdagen bij je aangeboden, tussen 9:00 en 18:00. Via het opgegeven e-mailadres wordt je op de hoogte gehouden van de levering.

Voor het verzenden van je bestelling naar het buitenland geldt een andere levertijd. Bekijk het overzicht hieronder voor de levertijd naar andere landen.

België, Luxemburg 1–3
Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland 2–5
Finland, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk 3–7
Noorwegen 5–12
Betalingen

Je kunt je bestelling eenvoudig betalen met Ideal, Mister Cash of Credit Card. Betalingen naar ons worden veilig uitgevoerd via het Mollie betalingssysteem. Zij garanderen dat je transactie veilig zal worden gemaakt.

RETOURNEREN
Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit heet het herroepingsrecht. Het is handig als je ons van te voren informeert als je een product retour wilt sturen, via info@designspellen.nl.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product (of de producten) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar ons zijn voor eigen rekening. De kosten hiervan (binnen Nederland) bedragen circa 7 euro per pakket, afhankelijk van de vervoerder die je kiest. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je verzendbedrijf.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient ieder product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Als je gebruik wilt maken van dit recht kun je contact opnemen via info@designspellen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Gebruik dezelfde verzenddoos of een andere (kartonnen) doos en vul alle lege ruimte zo veel mogelijk op.

 

Retour adres:

Michele Michele Games
Junostraat 57,
2516 BR  Den Haag
Nederland

Je kunt het herroepingsformulier eventueel downloaden als PDF om te printen.